Auktionen på Blombacka avslutad och vi har vilat ut i Skåne (medan Ulf fortsatt att jobba därhemma). Det var både kul och jobbigt. Mest kul.Vi bakade i flera dagar till vårt café som blev lyckat. Många gillade Blombacka-mackan och Kartkulle-bullen!

Något överraskande var den vegetariska varianten med afrikansk linsröra helt klart mest populär och tog så småningom slut. Någon frågade t o m om det fanns mackor med kött och det fanns det ju. Vi hade planerat för mackor med kassler i. De vegetariska var en improvisation. Det blev riktigt trevligt. Stolar och bord drogs fram provisoriskt och fungerade som cafémöbler tills de blev sålda. Insåg i efterhand att idén att sälja gröna smoothies som jag och delar av barnaskaran älskar och dricker dagligen inte hade varit så dum. Får väl bli en annan gång.

Under själva auktionen hade vi fullt sjå med att fylla mackor, koka kaffe och hålla reda på folk som gick vilse och råkade hamna i våra hus. Och att hålla styr på en auktionsförrättare som försökte ignorera vad vi kommit överens om. Vi fyndade en hel del, mest stolar till vårt uthyrningshus och sen fick vi också otroligt mycket av de generösa tidigare ägarna av husen.

20130709-064641.jpg

20130709-064751.jpg

20130709-064804.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation